Våre tjenester

Totalentrepriser

Vi vet at god gjennomføring av et prosjekt krever god planlegging. Derfor
har vi fullt fokus på god fremdrifts- og produksjonsplanlegging under oppstarten.

Ved å følge planen til punkt og prikke kan vi levere avtalt produkt til avtalt tid, innenfor de avtalte kostnadsrammene. God planlegging og en strukturert prosess sørger for trygghet og forutsigbarhet for våre kunder.

Vi har solid erfaring og kompetanse som spenner fra ingeniører til tømrere. Derfor kan vi trygt fullføre hele byggeprosessen fra A til Å.

Vi har levert:

Betong- og tømrerentrepriser

Våre murere har lang erfaring innenfor gulvstøp, ringmur og forskaling, og leverer et solid og trygt sluttresultat. Vi tar arbeider innen muring av leca, murstein og er eksperter når det kommer murpuss.

Flislegging krever lang erfaring for å få et plettfritt resultat. Våre fagfolk legger stolthet i å levere et presist håndverk, og har mange års erfaring med flislegging. Det synes på finishen!

Vårt dyktige team med tømrere leverer et solid håndverk – hver eneste gang. Med fagbrev og lang erfaring kan du føle deg trygg på at de leverer kvaliteten ditt prosjekt trenger. ​

Vi leverer:

Boligprosjekter

Amundsen Graf er komplett leverandør av boligprosjekter, og har vært entreprenør for et stort antall prosjekter.

Vi har levert mange større vellykkede boligprosjekter for Heimgard Bolig og PBBL.

Vi lager en solid fremdrifts- og produksjonsplan før vi starter på et prosjekt, slik at vi leverer kvaliteten oppdragsgiver ønsker til avtalt tid.

Vi bygger:

Vi er stolte av å ha levert nøklene til flere flotte eiendomsprosjekter, og gleder oss til flere små og store spennende prosjekter i fremtiden.

Kom i kontakt