Prosjekter

God planlegging

Dyktige folk

Nøyaktig utførelse

Vi har gjennom mange år bygget oss opp en lang portefølje med referanser, og har levert både store og små prosjekter.

Våre prosjekter

Amundsen Graf bygde Vipevegen 43

  Porsgrunn, Telemark      Pancom

I Vipeveien 43 har Pancom utviklet et nytt næringsbygg, og Graf Entreprenør er totalentreprenør. Dette er et spennende bygg, der vi har våre lokaler. Bygget stod klart i starten av 2021.Se prosjektet

Norsk Modul

  Bamble, Telemark      Norsk Modul

Norsk Modul AS ble etablert i april 2017. Allerede i januar 2018 hadde de vokst ut av lokalene sine.Se prosjektet

Graf bygger for Seabrokers på Tangvall

  Bamble, Telemark      Seabrokers

Det gleder oss at Seabrokers Eiendom har innstilt Graf Entreprenør til bygging av dette flotte bygget. Dette blir et meget pent signalbygg med BRA på 2500 m2, som skal føres opp på Tangvall i Bamble og vil være et nytt kontor og verkstedbygg for Seabrokers øst.Se prosjektet

Dyktige fagfolk – et vellykket prosjekt

Dyktige folk, god planlegging og nøyaktig utførelse fører til vellykkede prosjekter! Amundsen Graf har bred erfaring og vi er stolte over å ha levert mange vellykkede prosjekter til fornøyde kunder, vi ser at vår bredde og kunnskap er svært viktig for å kunne levere bærekraftig.

Hvorfor Amundsen Graf?

Godt arbeidsmiljø

Det skal være godt å jobbe hos Amundsen Graf. Gode ledere i samarbeid med dyktige fagarbeidere med stolthet for faget gir et godt arbeidsmiljø.

Nytenkende

Vi evner å tenke nyskapende og fremtidsrettet, dette gjør at det er store muligheter for utvikling og nytenkning i våre tradisjonelle arbeider.

Høy kompetanse
og stolthet

Våre ansatte har høy kompetanse innenfor fagfeltet.
Dette er vi svært stolte av, og vi strekker oss for at våre ansatte skal
få tyngden de trenger for å levere kvaliteten som er nødvendig.

Totalentreprenør
med utviklingsmuligheter

Som ansatt i Amundsen Graf blir du en del av noe større. Vi er totalentreprenør og bygger større byggeprosjekter, noe som gir mulig for større utvikling også for den enkelte.

Optimistisk

Vi liker å være optimistiske, og finne løsninger hvor andre bare ser begrensninger. Det gjør oss svært slagkraftige. En optimistisk innstilling til arbeidet gjør at vi arbeider smart og effektivt.

Samarbeidsevne

Et godt samarbeid resulterer i gode resultater og et godt byggverk. Dette er vi svært fokuserte og gode på, vi verdsetter samarbeid med gode aktører høyt og gjør det vi kan for å være samarbeidsyktige.