Om Amundsen Graf

Amundsen Graf er en Totalentreprenør som bygger for fremtidige generasjoner, for fremtidens miljø og innbyggere. Derfor er det helt sentralt for oss å tenke bærekraftige tanker rundt utvikling og utbygging.

Historie

Amundsen Graf ble etablert i 2021 som et resultat av fusjoneringen av Pancom AS sine bygg- og entreprenør-selskaper for å bygge et sterkt lokalt eiet ledende entreprenørselskap for små og store prosjekter i vår region.

Graf Entreprenør AS har siden stiftelse i starten av 2013 hatt som målsetning å være en pålitelig og trygg totalentreprenør for kunder i Telemark/Vestfold og Viken. I løpet av kort tid fikk selskapet tilslag på store prosjekter regionalt, og med høy tillit fra kunder ble vi tildelt en ordrereserve som selskapet har levert med koordinasjon og ledelse, som kundene har satt pris på gjennom flere år. Gjennom selskapets korte historie har de levert en rekke prosjekter, og gått fra å være en relativt ukjent aktør i markedet, til å bli en sterk konkurrent til de aller største aktørene i den lokale delen av bygge bransjen.

Amundsen-bygg AS har siden 2013, og på relativt kort tid, bygget seg opp til å bli en av de ledende byggmester-selskapene i vår region, med ca. 80 ansatte medarbeidere. Med en foretrukken kompetanse, og etterspurt kapasitet har selskapet levert kvalitet og faglig tyngde i en rekke prosjekter over flere år og har siden den gang utvidet seg til kontorer i både Telemark, Vestfold og Oslo/Viken. 

Grenland-mur AS ble stiftet i 2019 av Pancom AS for å komplettere tjenestespekteret i gruppen. Grenland-mur AS og økte raskt sin kapasitet på mur, flis og betong og ble et viktig kompletterende ledd i vår verdikjede.

Sommeren 2021 ble altså disse 3 selskapene under majoritetseierskap av Pancom Management AS fusjonert til ett ledende totalentreprenør-selskap, med sterk identitet og gode tradisjoner for kvalitet og solide leveranser til våre kunder. 

0

Fagsterke håndverkere

0

lokale kontorer

0

Ansatte

Styret og Ledelsen

Roger Dreyer

Administrerende direktør

Roger Dreyer fra Skien ble satt inn som ny administrerende direktør for Amundsen Graf 1. November 2021 kort tid etter etter etableringen av selskapet.

Roger Dreyer fra Skien har lang fartstid fra entreprenørbransjen og har over 40 års erfaring fra ulike oppgaver i bygg- og anleggssektoren. De senere årene har Roger Dreyer jobbet som direktør i Backe Vestfold Telemark AS, et selskap i Backe-gruppen.

-Jeg ser frem til å starte som leder i en spennende og ny entreprenør-satsning, sier Roger Dreyer som nylig har signert avtalen som ny administrerende direktør. Pancom AS har bygget flere spennende selskaper som nå fusjoneres, og dette blir en utfordring som jeg gleder meg til å ta tak i, understreker han.

styremote_pancom_q2_2020-2-scaled-200x300.jpg

Ole Andre Risnes

Styrets leder

profile-pic-dummy

Anders Aasen

Styremeldem

styremote_pancom_q2_2020-1-scaled-200x300

Styremeldem

Styremeldem

profile-pic-dummy

Ole B. Otterholt Solberg

Styremeldem

Våre Verdier

BÆREKRAFTIG

Vi arbeider for en mer bærekraftig byggeprosess ved hjelp av maskinpark, materialvalg og avfallsbehandling.

FREMOVERLENT

Vi søker hele tiden ny kunnskap for å kunne levere et produkt tilpasset fremtidens behov og krav.

STOLT

Vi er nøyaktige, ærlige og arbeider sammen for å skape en god arbeidsplass og levere det vi lover.