Om Amundsen Graf

Amundsen Graf er en totalentreprenør som bygger for fremtidige generasjoner, for fremtidens miljø og innbyggere. Derfor er det helt sentralt for oss å tenke bærekraftig rundt utvikling og utbygging.

Historie

Amundsen Graf ble etablert i 2021 som et resultat av fusjoneringen av Pancom AS sine bygg- og entreprenør-selskaper. Dette skaper et sterkt lokalt eiet ledende entreprenørselskap for små og store prosjekter i vår region.

Graf Entreprenør AS har siden stiftelsen i  2013 hatt som målsetning å være en pålitelig og trygg totalentreprenør for kunder i Telemark/Vestfold og Viken. I løpet av kort tid fikk selskapet tilslag på flere store prosjekter. Selskapet fikk høy tillit fra kundene og ble tildelt en ordrereserve som selskapet har levert med koordinasjon og ledelse. Graf Entreprenør har gått fra å være en relativt ukjent aktør i markedet, til å bli en sterk konkurrent til de aller største aktørene i lokal byggebransje.

Amundsen-bygg AS har siden 2013 bygget seg opp til å bli en av de ledende byggmester-selskapene i vår region, med ca. 80 ansatte medarbeidere. Med sterk kompetanse og etterspurt kapasitet har selskapet levert kvalitet og faglig tyngde i en rekke prosjekter over flere år. Siden oppstarten har selskapet utvidet med kontorer i både Telemark, Vestfold og Oslo/Viken. 

Grenland-mur AS ble stiftet i 2019 av Pancom AS for å komplettere tjenestespekteret i gruppen. Grenland-mur AS økte raskt sin kapasitet på mur, flis og betong og ble et viktig ledd i vår verdikjede.

Sommeren 2021 ble disse tre selskapene under majoritetseierskap av Pancom Management AS fusjonert til ett ledende totalentreprenør-selskap, med sterk identitet og gode tradisjoner for kvalitet og solide leveranser til våre kunder. 

0

Fagsterke håndverkere

0

Lokale kontorer

0

Ansatte

Styret og ledelsen

Administrerende Direktør Roger Dreyer

Roger Dreyer

Administrerende direktør

Roger Dreyer ble satt inn som ny administrerende direktør for Amundsen Graf 1. november 2021, kort tid etter etter etableringen av selskapet.

Roger Dreyer har lang fartstid fra entreprenørbransjen, og har over 40 års erfaring fra ulike oppgaver i bygg- og anleggssektoren. 

«Jeg ser frem til å lede en spennende, ny entreprenør-satsning», sier Dreyer. «Pancom AS har bygget flere spennende selskaper som nå fusjoneres, og dette blir en utfordring som jeg gleder meg til å ta tak i

fred

Fred Gade

Styrets leder

profile-pic-dummy

Thomas Beck

Styremedlem

styremote_pancom_q2_2020-1-scaled-200x300

Frederic Kristoffersen

Styremedlem

Ansatt-Amundsen-bygg-Vestfold-3-2 2

Ida Rasmussen

Styremedlem

Våre verdier

BÆREKRAFTIG

Vi arbeider for en mer bærekraftig byggeprosess ved hjelp av maskinpark, materialvalg og avfallsbehandling.

FREMOVERLENT

Vi søker hele tiden ny kunnskap for å kunne levere et produkt tilpasset fremtidens behov og krav.

STOLT

Vi er nøyaktige, ærlige og arbeider sammen for å skape en god arbeidsplass og levere det vi lover.