Karriere i Amundsen Graf

I Amundsen Graf får du mulighet til å utvikle dine kunnskaper på en bærekraftig måte.

Ledige stillinger

Sivilingeniør Bygg

  Vestfold & Telemark, Viken      Ingeniør      31/12/2023 00:00

Stilling og Arbeid

Vi er et selskap i Pancom konsernet og en av de største entreprenørene innen boligsegmentet i Grenlandsregionen.
For å møte morgendagens utfordringer og økende oppdragsmengde, ønsker vi å styrke vår stab.
Arbeidsoppgavene vil bestå i planlegging, utvikling, kalkulasjon, oppfølging og drift av våre prosjekter.Se stillingen

Bli lærling i Amundsen Graf?

Har du tenkt å begynne som lærling i tømrer- eller murerfaget? Lærlinger i Amundsen Graf får en variert hverdag, og har mulighet til å delta på både store og mindre prosjekter. Med god prosjektstyring og dyktige fagfolk på laget får våre lærlinger den tyngden de trenger for å bli dyktige fagfolk.

Ingeniører & Bygningsteknikkere

Hos oss jobber det flere flinke ingeniører og bygningsteknikkere med forskjellige oppgaver som alt fra byggeledelse til beregninger av enklere trehusbebyggelser, om du er ingeniør eller bygningsteknikker på utkikk etter jobb, så har vi spennende utfordinger for deg!

Betongarbeidere & Forskalingsnekkere

Vi har egen avdeling med lang erfaring innen betong og forskalingsarbeider som jobber på våre mange og spennende prosjekter! Vi trenger dyktige kollegaer for våre prosjekter og om du er på jakt etter jobb så ta gjerne kontakt!

Tømrer

Som en av regionens største aktører så har vi stort behov for dyktige tømrere på laget. Vi har alt fra mindre trehusbebyggelse til store næringsbygg i vår prosjekt portefølje og har utfordringer som passer de fleste tømrere for en variert og spennende hverdag! Høres dette spennende ut? Ta gjerne kontakt med oss!

Hvorfor Amundsen Graf?

Godt arbeidsmiljø

Det skal være godt å jobbe hos Amundsen Graf. Gode ledere i samarbeid med dyktige fagarbeidere med stolthet for faget gir et godt arbeidsmiljø.

Nytenkende

Vi evner å tenke nyskapende og fremtidsrettet, dette gjør at det er store muligheter for utvikling og nytenkning i våre tradisjonelle arbeider.

Høy kompetanse
og stolthet

Våre ansatte har høy kompetanse innenfor fagfeltet.
Dette er vi svært stolte av, og vi strekker oss for at våre ansatte skal
få tyngden de trenger for å levere kvaliteten som er nødvendig.

Totalentreprenør
med utviklingsmuligheter

Som ansatt i Amundsen Graf blir du en del av noe større. Vi er totalentreprenør og bygger større byggeprosjekter, noe som gir mulig for større utvikling også for den enkelte.

Optimistisk

Vi liker å være optimistiske, og finne løsninger hvor andre bare ser begrensninger. Det gjør oss svært slagkraftige. En optimistisk innstilling til arbeidet gjør at vi arbeider smart og effektivt.

Samarbeidsevne

Et godt samarbeid resulterer i gode resultater og et godt byggverk. Dette er vi svært fokuserte og gode på, vi verdsetter samarbeid med gode aktører høyt og gjør det vi kan for å være samarbeidsyktige.